Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Royal Velvet

Royal Velvet Radiance Powder Scrub

Προϊόν Απολέπισης Προσώπου σε Πούδρα Royal Velvet



Προϊόν Απολέπισης Προσώπου σε Πούδρα Royal VelvetΠολύτιμα απολεπιστικά μικροσωματίδια αναμειγνύονται με νερό και μετατρέπονται σε ένα απαλό και αποτελεσματικό προϊόν απολέπισης που καθαρίζει σε βάθος και αναζωογονεί. Εμπλουτισμένο με ειδική Φόρμουλα Μαύρης Ίριδας για πιο σφριγηλή, ανθεκτική και νεανική επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε το 1-2 φορές την εβδομάδα. 40  g.
Κωδικός:23823 





Royal Velvet Lifting Elixir

Serum Royal Velvet με Δράση Lifting

Serum Royal Velvet με Δράση LiftingΧαρίζει άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης, ανόρθωσης και σφριγηλότητας στο περίγραμμα του προσώπου με ειδική Φόρμουλα Μαύρης Ίριδας. Βελτιώνει τις γραμμές και τις ρυτίδες του προσώπου, ενισχύει την ελαστικότητα και ενυδατώνει σε βάθος. Καινοτομικό σωληνάριο με ειδικό ενσωματωμένο πινέλο-απλικατέρ. 30  ml.
Κωδικός:22817 





Royal Velvet Creamy Cleansing Milk

Γαλάκτωμα Καθαρισμού Royal Velvet

Γαλάκτωμα Καθαρισμού Royal VelvetΝέα, ανάλαφρη σύνθεση για τέλεια εφαρμογή. Απομακρύνει τους ρύπους χωρίς να ξηραίνει υπερβολικά ενώ επαναφέρει τη λάμψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με την Ειδική Φόρμουλα με Μαύρη Ίριδα. 200  ml.
Κωδικός:22421 






Royal Velvet Firming Day Cream SPF 15

Κρέμα Ημέρας με SPF 15 Royal Velvet

Κρέμα Ημέρας με SPF 15 Royal VelvetΜία νέα, προηγμένη Κρέμα Ημέρας με πλούσια, αισθησιακή σύνθεση που συσφίγγει, δυναμώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος. Εμπλουτισμένη με Ειδική Φόρμουλα με Μαύρη Ίριδα που αφήνει την επιδερμίδα σας βελούδινα απαλή και σφριγηλή με νεανική όψη. Με δείκτη προστασίας SPF 15. 50  ml.
Κωδικός:22424 





Royal Velvet Firming Eye Contour Cream

Κρέμα Ματιών Royal Velvet

Κρέμα Ματιών Royal Velvet
Νέα, βελτιωμένη σύνθεση που συσφίγγει και ανορθώνει την επιδερμίδα στην περιοχή γύρω από τα μάτια και βελτιώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και τα πρηξιματάκια. Εμπλουτισμένη με την Ειδική Φόρμουλα με Μαύρη Ίριδα που αφήνει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια λεία και σφριγηλή ενώ μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. 15  ml.
Κωδικός:22815 




Royal Velvet Repairing Night Cream

Κρέμα Νύχτας Royal Velvet

Κρέμα Νύχτας Royal VelvetΘρεπτική κρέμα νύχτας με ειδική Φόρμουλα Μαύρης Ίριδας που αναπλάθει τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας και χαρίζει σφριγηλότερη όψη. Πολυτελής υφή. Ταχύτερα αποτελέσματα σύσφιξης όταν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την Κρέμα Ημέρας Royal Velvet. 50  ml.
Κωδικός:22814 




Royal Velvet Soothing Toner

Τονωτική Λοσιόν Royal Velvet

Τονωτική Λοσιόν Royal VelvetΝέα, καταπραϋντική σύνθεση για μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Απομακρύνει τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τους ρύπους και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την εφαρμογή της κρέμας ημέρας ή νύχτας Royal Velvet. Εμπλουτισμένη με ειδική Φόρμουλα Μαύρης Ίριδας. 200  ml.
Κωδικός:22423 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου